Pietro Dal Cero

Grappa ποικιλίας Amarone

Οινόπνευμα, ουσία, καρπός απόσταξης. Από την ευγενή μαλακή μίσχη πλούσιων σταφυλιών που έδωσαν ζωή στην Αμαρόνη, από την οποία παίρνει την αρμονία των αρωμάτων και την αποφασιστική γεύση.
Μαλακή, κομψή και εκλεκτή με νότες από μέλι καστανιάς, αποξηραμένα δαμάσκηνα και γλυκόριζα, αποτέλεσμα προσεκτικής και σχολαστικής απόσταξης. Με μια πλήρη και αποφασιστική γεύση όπως το σταφύλι της γης Valpolicella που φέρνει στο απόσταγμα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της απαλότητας, της κομψότητας, του πλούτου και της συγκέντρωσης της ξήρανσης στα ράφια.
Μια μέθοδος απόσταξης που προέρχεται από την αργή διέλευση, σε χάλκινα καζάνια χαμηλής θερμοκρασίας, ικανή να μεταφέρει στο ποτήρι αυτό που έχουμε αποκτήσει με κόπο στον αμπελώνα.
Μαζευτείτε για ένα δείπνο με τους φίλους σας, προσφέροντας επιδόρπια με μπισκότα και αποξηραμένα φρούτα, πραλίνες, και συνοδεύστε τις συνομιλίες στο τέλος του γεύματος σας ή απολαύστε λίγες στιγμές διαλογισμού.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ποικιλία: Corvina, Corvinone, Rondinella, Croatina
Μέθοδος απόσταξης: Ασυνεχής
Τύπος απόσταξης: Μικροί χάλκινοι λέβητες
Θερμοκρασία απόσταξης: 110°C σε υδρατμούς
Αλκοολικός βαθμός: 43%
Ωρίμανση: Σε βαρέλια που χρησιμοποιούνται για Amarone
Παλαιότητα: Τουλάχιστον 24 μήνες

Έντυπο τεχνικών χαρακτηριστικών